Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ



Χριστός γεννέθεν, χαρά ΄ς σον κόσμον. Από καρδίας εφτάω εφσήν να ξαναευρίκομαι το ορθόν την στράταν. Ειρήνη ημίν, είπεν ο Χριστόν και εμείς ΄κι ακούομε ατόν. Α σα τοουσέματα μόνον ο δαίβολον κερδίζ, γιατί ξύν το φαρμάκ΄ απέσ΄ ΄ς σα ψύια μουν και μαγαρίζ΄ τ΄αχούλ΄ν εμουν. Αν εφτάμε πράξην τα λόγια του Χριστού:« Ο συ μισείς εταίρω μή ποιήσεις ». Εθαρώ ατότε τ΄εμέτερον ο μικρόκοσμον θα έν κι άλλο καλλίον. Ας βάλωμ ατό ΄ς σο τσιμίδ΄εμουν και ας εφτάμε είναν νέον αρχήν. Χριστούγεννα, Καλαντόφωτα.

 Όλεν ο κόσμον και εμείς να έχομε την ύειαν εμουν, τα αμπάρε μουν να είναι γομάτκα, τα χτήνε μουν να γεννούνε θελκά μουσκάρε, τα χωράφε μουν να είναι καλοφωτισμένα και καλοσπαρμένα και τα τουλάπε μουν γομάτκα καλωσύνας τη Αβραάμ και τη Ισαάκ. Τα παιδία μουν να μαθάνε σωστά γράμματα και να είνταν χρήσιμα ΄ς σην κοινωνίαν. Εθαρώ ούλε είπα τα. Αν κάτ΄ ενέσπαλα ΄ς σο κουσούρι μ΄ απομένετε.


Ύειαν και ευλοϊαν και καλοχρονίαν


1 σχόλιο:

  1. Υγεία και ευλογία δύο αξιώματα χωρίς αντίτιμο
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και μακροημέρευση στην ιστοσελίδα που πολλά υπόσχεται σε Πόντιους και μη Πόντιους, σε αγαπούντες και συμπαθούντες και που συμβάλλει να μην επιτρ !!!απεί η "επιλεκτική μνήνη"... για τις αλησμόνητες Πατρίδες και το ξεριζωμό.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και πορευθείτε με αισιοδοξία, κέφι και χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή